در فرایند نصب و راه اندازی و حتی تعمیرات سیستمهای هیدرولیک امکان راه پیدا کردن ذرات و آلاینده های ناشی از برش و جوش کاری حتی گرد و غبار محیطی به سیستمهای هیدرولیک بسیار بالاست. فلاشینگ خطوط لوله و سیستمهای هیدرولیک جهت تمیزی این سیستمها قبل از شروع به کار انجام می پذیرد
ورود هرگونه آلودگی ناشی از ذرات با قطر بزرگتر از چند میکرون در فرایند کاری سیستمهایی که از روغن جهت اموری مانند روانکاری و یا انتقال قدرت استفاده می کنند باعث ایجاد خرابی در سیستمها می شود.
یکی از منابعی که می تواند باعث ورود این نوع آلودگی به سیستم شود، آلودگی مخزن ذخیره روغن و یا مسیرهای انتقال روغن می باشد. در فرایند نصب و راه اندازی سیستمها، لوله ها و مخازن انتقال روغن در معرض آلودگی های ناشی از برشکاری و جوشکاری، آلودگی های محیطی، نصب تجهیزات و سوراخ کاری و.... قرار می گیرند..
بهترین راه قبل از راه اندازی ماشین آلات و یا بعد از انجام عملیات تعمیرات و تغییرات بر روی آنها فلاشینگ لوله ها و مخازن جهت حصول اطمینان از تمیزی و آمادگی تجهیزات برای استفاده از روغن، می باشد.
فلاشینگ لوله ها به معنی عبور روغن مشابه روغن اصلی در دمای معین و با فشار معین از مسیر لوله ها و فیلتراسیون این روغن جهت حذف آلایندگی های به دام انداخته شده در مسیر می باشد.
در این فرایند جریان سریع روغن با دمای خاص به دفعات از مسیر عبور کرده و باعث جدا شدن ذرات ریز و آلاینده ها از سیستم می گردد. در انتهای مسیر با عبور روغن از فیلترهای تعبیه شده این ذرات فیلتر شده و عملیات تا زمان رسیدن روغن به سطح تمیزی مشخص شده ادامه پیدا می کند.
در سیستمهای هیدرولیک از روغن به منظور انتقال قدرت استفاده می شود. وجود ریز آلاینده ها در روغن های هیدرولیک می تواند باعث خرابی های متعدد در سیستم از قبیل خرابی پمپ های هیدرولیک، جک ها، شیر آلات و... شود.
لزوم دقت در نگه داری روغن از حیث آلودگی در این سیستمها از اهمیت بالایی برخوردار است.
با توجه به اهمیت این موضوع توجه به تمیزی لوله ها و مخازن روغن هیدرولیک در زمان راه اندازی و یا بعد از انجام تغییرات یا تعمیرات در این سیستم از اهمیت بالایی برخوردار است.
همانطور که در خصوص لزوم انجام عملیات فلاشینگ قبل از راه اندازی سیستم های هیدرولیک نوشته شد، انجام عملیات فلاشینگ به شیوه غیر استاندارد، استفاده از مواد و روغن های نامناسب جهت انجام این امر خطرات بیشتری برای سیستمها به همراه خواهد داشت. از جمله خطرات استفاده از مواد نامناسب جهت فلاشینگ لوله ها و مخازن می توان به امکان واکنش شیمیایی اتصالات لاستیکی، ایجاد رسوب لجنی و یا از بین بردن آب بندی سیستم اشاره کرد.
در سیستمهای بزرگ گاهی به علت در دسترس نبودن دستگاه های مناسب جهت ایجاد حداکثر فشار مورد نیاز عملیات فلاشینگ بدون نتیجه و فایده انجام می پذیرد. لازم به ذکر است حداقل فشار مورد نیاز جهت انجام عملیات فلاشینگ باید 30 درصد بالاتر از فشار کارکرد دستگاه باشد.
از دیگر موارد حائز اهمیت در انجام عملیات فلاشینگ لوله و مخازن هیدرولیک می توان به موارد زیر اشاره کرد.
شرکت پارس آسیا مارون با تجربه بیش از 30 سال در حوزه روغن های صنعتی، فیلتراسیون و انجام پروژه های فلاشینگ و اسیدشویی مجری قابل اعتماد پروژه ها جهت انجام پروژه ها می باشد.
از عاملی که خدمات این شرکت را متمایز می نماید می توان به موارد زیر اشاره نمود:
فلاشینگ لوله ها و مخازن به کلیه اموری که برای آماده سازی و تمیزی محل ذخیره و یا مسیر انتقال روغن برای سیستمها است اطلاق می گردد.
مراحل انجام کار فلاشینگ به شرح زیر است. البته باید توجه داشت این مراحل با توجه به وضعیت پروژه های مختلف متفاوت می باشد.